onsdag 27. februar 2008

Noen stitchingufo`er og en ferdig....





Shabby noa




Denne vesken laget jeg på kurset "Shabby noa" hos Jorbærstedet i Trondheim. Vi skulle ha med oss et ferdig stitchet motiv til kurskvelden. Jeg valgte å bruke et Sia Fashion motiv som jeg printet ut som et fargeleggingsark for barn for mange år siden. Endelig fikk jeg bruk for de. Jeg prøvde meg fram med fargelegging og mors 41 år gamle Caran d’Achefarger. Synes selv at resultatet ble veldig bra:)


tirsdag 26. februar 2008

Slumreteppe


Turkis, lime og lilla er nok mine yndlingsfarger. Deilig slumreteppe som har varmet oss her i huset mange ganger. Jeg har foret det med fleece og slapp dermed å ha enda et bakstykke.

Stjernedryss til advent....




Jeg laget dette adventsteppet da jeg gikk på kurs høsten 2004.

Stitch 2008

Jeg vil gjerne være med på Stitch 2008 fordi at jeg etter å ha gått på kurs hos Jordbærstedet og blitt bitt av stitchingbasillen. Jeg leter etter mønster overalt hvor jeg er.

Jeg vil være med på å sy, men kan også lage mønster.

Lappeteknikk har vært min hobby siden midten på 1990-tallet. Jeg ble inspirert av min mor som har hatt mange ulike hobbyer gjennom tidene.

Berteline

Da er jeg på nett....

Etter å ha bli bitt av Stitchingbasillen har jeg lett og lett etter mønster på nettet. Under en av mine søk fant jeg mønstrene fra Stitch 2008 - Sting for sting. Jeg ble dermed obs på hobbyforumet og dermed var det gjort - min blogg er født:)