lørdag 29. november 2008

Fleecekjole

Fredag for en uke siden var jeg på sying sammen med noen kollegaer. Vi sydde oss fleecekjoler. Kjolene skal vi bruke på juleavslutningen 19.des. Hvis vi klarer å holde oss så lenge da;)





Julegave III




Advent

1.søndag i advent nærmer seg. I år har jeg byttet ut den tradisjonelle adventsstaken med kubbelys med tall. Synes selv at det ble riktig fint;) Ble også julestemning ute med nisseløperen og adventslys i vinduet. Nå kan jeg vente på jula.







tirsdag 25. november 2008

Veldig fornøyd:)

Jeg ble veldig fornøyd med dette teppet. Likte quiltesømmen veldig godt og synes at den fremhever lappene i teppet. Håper min venninne som får dette i julegave blir fornøyd. Hvis ikke tar jeg det gjerne selv..... :)










Julegaver

Det nærmer seg sakte men sikkert 1.desember, og noen julegaver har det blitt. Dette er de siste ukers produksjon.


Jeg fant, jeg fant... en ufo... den har ligget sammen med tøyet mitt i sikkert 5 år. Laget mange av disse adventsteppene for noen år siden. Mønstret har jeg laget selv etter inspirasjon i butikken i Brattørgata i Trondheim. Dette adventsteppe skal jeg henge opp i kroken min i 3.trinnsarealet hvor jeg jobber. Tror det kan bli en fin adventsstund med å henge opp en flamme for hver søndag. Skal bli spennende å prøve ut.













søndag 16. november 2008

Julegåten 2008

For første gang har jeg bestemt meg for å være med på julegåten til QuiltSkandinavia. Merete har laget Julegåte 2008. Her er stoffene jeg har bestemt meg for å bruke.

Julegave

I dag har jeg sydd et teppe av restestoffer. Teppet har fleece på baksiden. Håper det skal varme eieren:) Holder nå på å quilte teppet med symaskin. Puh.....


søndag 2. november 2008

Juleprosjekt

Skal bruke opp noen julestoffer som jeg har liggende. Har sydd sammen remser av tre ulike stoffer. Tenkte jeg skulle applikere på tre nisser i ulike størrelser. Skal bruke nissen som AnnaKa brukte på frokostbrikkene i Quiltemagasinet nr 5/05. Har forminsket den i tre ulike størrelser. Pappanisse, nissebarn og Mammanisse. Spent på hvordan det blir.



Fire nye prosjekter og to ufoer.

Behovet for rusk og rask pose ble for stort.... Måtte bare sy meg en etter fri fantasi. Hadde det første stitching bilde som jeg laget liggende, og sammen med reststoffer ble det en raskpose.


Her holder jeg på å applikere englene på en juleløper. Holder på med to forskjellige samtidig og begge er i lysestoffer. Kanskje det blir en julegave eller to?


I helga har jeg funnet fram to ufoer. Det ene er to "gla i deg"-bilder. De har ligget i flere år og ventet på at jeg skulle stitche de ferdige. Nå er det gjort. Lurer på om det ene bilde skal få plass i et resteteppe. Den andre ufoen er en toalettveske som vi skal ha på badet for å ha ting og tang i. Har brukt rester fra La rose løperene som jeg sydde i sommer.






Den rosa og brune løperen er en Bente-løper fra AnnaKa. Den blir en julegave når den er ferdig.