onsdag 24. mars 2010

Utfordringen er ferdig:)

Prosessen i dag har vært å frihåndsquilte, sette på marihønene, sy rundt de med symaskin, sette på lukkekant og brodere følehorn og "krype" linje.
Endelig ferdig!

Tusen takk Nina for denne flotte utfordringen!
















søndag 21. mars 2010

Sammensying

Dette ble sukkersøtt - et håp om vår tror jeg. Sola har i dag tittet fram, snøen smelter og kaffen har blitt inntatt i solveggen. Herlig følelse!!!
Er spent på resten av utfordringen. Dette er skikkelig artig!!!!!
Tanken bak fargene er det grønne som titter fram under snøen og etterhvert blir det blomster.




lørdag 20. mars 2010

Garnityren er klar


10 marihøner av restestoffer er klare. Nå er jeg ajour med utfordringen. Blir spennende å se i morgen hvordan sammensyingen blir.

100 kvadrater klare


Jeg henger litt etter, derfor er kvadratene mine ikke blitt klare før nå i 9na`s utfordring. Spennende spennende!


Skal nå sette i gang med garnityren.


Sjekk 9na`s blogg og bli med.


søndag 14. mars 2010

Merry-go-around

Ble så inspirert av Quiltefia som har laget et nydelig teppe i rødt, at jeg brukte opp de 15 stripene som jeg hadde igjen av jelly rollen jeg vant i stichingklubben i 2008. Siden jeg hadde så få striper igjen fikk jeg ikke til å lage hele sekskanter av samme type stoff. Derfor er det tre 6o gradere av samme type og 3 som er motsatte. Resultatet ble et stolkast og en liten brikke (kanskje i minste laget...). Snøen laver ned i Trøndelag og jeg venter på våren, derfor måtte jeg skifte ut løperen utenfor inngangen i dag:). Slik så det ut før jeg skiftet.

mandag 8. mars 2010

Flere påskeforberedelser

Kyllingparaden fra Fat quarter 1/10 er ferdig. Riktignok min egen variant. Målet er nesten nådd - snart alle påskestoffene er brukt opp.




Vårleg hjertehøne har fått øyne og er klar til å legges på bordet







Mamma var på besøk i vinterferien og strikka og strikka. Hun laget to kyllingsitteunderlag til oss.

Vi er klar for påske!!!!

mandag 1. mars 2010

Påskeforberedelser

Restestoffene har minket. Det ble seks nye spisebrikker til påske. Kyllingmønstret er et gratismønster fra Northen quilts.







Påskeløper "Ei vårlig hjertekøne" av AnnaKa fra siste Quiltemagasinet. Måtte bare sy den. Enkel og berre lækker! Mangler bare to øyne før den er ferdig.