søndag 27. mars 2011

Det snør det snør....

Hvem skulle tro at vi nærmet oss april. Har snødd mer i helga enn det har gjort på lenge. Får nesten følelsen av at det er jul snart, bare lyse ettermiddager som forteller at det snart skal være vår.


Det har ikke blitt så mye sying i det siste. Mye arbeid på jobb gjør at ettermiddagene bare forsvinner. Jeg har sydd et vognteppe til en barndomsvenn av meg som nettopp fikk en liten tulle.


Holder også på med "Princess and the dragon" et mønster av The Birdhouse. Har forminsket til vognteppestørrelse og forenklet mønsteret litt. Har brukt opp nine patch fra det japanske teppet. Er også de samme fargene som i det teppet. Kjekt med rester.


onsdag 9. mars 2011

Yes, yes - endelig i mål

Da er teppet ferdig og hengt opp på veggen:) Er så fornøyd. Har vasket teppet for å få bort markeringen. Ser at jeg ikke har fått det helt slett etter vasking, men akkurat nå får det bare være... :).

Ha en fin onsdag!






søndag 6. mars 2011

5 mila og litt håndsøm


Med god underholdning på tv går det unna med håndquiltinga. Har nå bare quiltinga i den lilla borden igjen. Har 2 1/2 side igjen av borden. Gleder meg:)


Nå håper jeg bare på enda et norsk gull - forhåpentligvis en Nord-Trønder:) Mens vi venter koser vi oss med hjemmelaget blåbærmuffins - i mangel av mammas hjemmelagde berlinerboller.

Ha en fin fastelavenssøndag.