torsdag 9. juli 2009

Nitendo DS veske

Fikk et lite oppdrag av en venninne om å lage en Nitendo DS veske til gudbarnet mitt:) Har tenkt å tenkt på hvordan jeg skulle få til dette. Det måtte være en lomme med plass til spill og plass til DS`n i selve veska. Veska måtte være i rosa eller lilla. Valget falt på disse nydelige stoffene fra Lecien. Inni veska er det en gjennomsiktig lomme i plastikk med gildelås til spillene. Har laget en snor med cabinkrok som festen i en D-ring på andre siden, slik at den kan festes til nakkestøtten i bilen. Skal overlevere veska i dag og er veldig spent på hva prinsessa synes om den:)


Kjøpte noen glassrør på opphørssalg hos en blomsterhandler. Disse glassene ble til et lite oppheng på altanen. Lyse roser i kombinasjon med lavendel.


På bordet på altanen har jeg satt en skål med lime sand og roser.

Venter..... venter på at rosentrærne og liljene skal blomstre ut. Det er like før nå. I år har det kommet opp 50 liljestengler så jeg er spent på resultatet.

To dagliljer har blomstret ut. Spennende å være i hagen fortiden:)


1 kommentar:

Anne sa...

Den veska blir garantert prinsessa glad for! Mange fine detaljer... Kom over bloggen din i kveld og har kost meg med mye fint :) God sommer!