fredag 8. juli 2011

Litt søm i juni og juli

Det har vært stille på bloggen her. Mistet motivasjonen fordi at jeg har hatt trøbbel med Picasa og ikke tilgang til mitt nettalbum. Det har ført til at jeg har måttet laste inn ett og ett bilde. Nå ser det ut til at alt er som før igjen.


Det har blitt litt sying i juni og juli, og her er noe av det som har blitt til.


Jeg har laget flere pompadurer. Dette er Anna sin.

Jeg har prøvd meg på å lage en stelleveske til vogna, og er svært godt fornøyd med resultatet. Bortsett fra at vesken er for stor til vogna og har blitt en weekendbag i stedet.


div align="center">Det gjenstår å lage skulderreim til den.


Grunnen til at vesken ble for stor er at jeg har brukt "fast to fuse" i det ytterste laget. Det gjør at vesken synes at være større enn den er.


Quiltegården har noen flotte linstoffer som jeg "bare" måtte sy "Pysjamasposer" av.
Noah har også fått seg en pompadur.


En venninne av meg lurte på om jeg kunne sy om en gammel topp som hun hadde til kjole til lille snuppa. Jeg satte i gang og dette er resultatet.Oliver har også fått sin pompadur med pirat på. Håper den kommer godt med til når han skal reise på ferie til Kristiansand og Kaptein Sabeltann.5 kommentarer:

Mona sa...

Ååååå, skal si du har vært produktiv. Er nok mange som har blitt glade nå. Ha en super helg!

Hanne sa...

Fin blogg du har:-) fælger deg videre eg... Nydelig stelleveske.
Ha en fin helg:-)

Anonym sa...

Utrolig mye fint du har laga, blir så inspirert til å å sy forskjellige småtteri jeg også, men for tiden har symaskina fått litt ferie. Får se hvor lenge jeg kan holde meg unna den ;-))
Du får ha ei riktig fin helg:)

LAPPETUSSA sa...

Du verden såååå produktiv du har vært. Også så mye fint du har laget. Jeg likte den stelleveska di veldig godt;) Nydelige farger. Alt var rett og slett flotte saker:) God sommer:))

Sølvis blog sa...

Flotte pompadurer du har laga. Og den stelleveska er jo bare helt rå.